Header Ads Widget

Ankara Çim Ekimi

Çim ekimi özel isteyen bir iştir ekim işlemi yapılmadan önce yapılacak alan keşif yapılır.  Mevcut toprağın çim yetişmesi için uygun olup olmadığına bakılır ona göre işlem yapılır. Değerli müşterimiz sizin işinizi boş bir bahçe daha önce hiç bir işlem yapılmamış olarak düşünürsek.

Çim ekiminden önce yapılması gereken uygulama için ilk önce bahçe toprağı çapa makinesi ile havalandırılıp düzgün bir şekilde toprak tesviye edilir. Daha sonra otomatik sulama sistemi yapılması gerekmektedir. Sulama sistemi daha az su harcar ve daha düzgün bir sulama yapar. Hem sudan tasarruf etmiş olursunuz hemde zamandan. Otomatik sulama sistemi kurulduktan sonra mevcut bahçe alanı ortaya çıkmış olup ve çim ekimi işlemine hazır haldedir. Çim ekimi yapılmadan önce çim tohumu önemli olup ve tohumun düzgün bir şekilde alana serilmesi yapılmaktadır. Tohum atılırken aynı zaman da gübreleme işlemi atılan tohumların üzerini kapatması gerekmektedir. Gübre seçimi organik hayvansal gübre olması ve yanmış kokusuz gübre tercih edilmelidir. Bu işlemlerin ardından bahçeniz kısa sürede yeşil halini alıp ve ilk biçimi firmamız tarafından yapılıp size teslim etmekteyiz.



Gölbaşı çim ekimi, incek çim ekimi, çankaya çim ekimi ustası, kazan çim ekimi yapımı, çim ekimi yapma, tulumtaş çim ekimi, ankarada çim ekimi firması, komple çim ekimi yapan firma, kırşehir çim ekimi, yozgat çim ekimi, kayseri çim ekimi, bolu çim ekimi, istanbul çim ekimi, düzce çim ekimi, koceli gebze çim ekimi, mersin çim ekimi, kırıkkale çim ekimi, nevşehir çim ekimi için bizimle iletişime geçiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar